Servicii

Serviciile noastre

Premium Înmatriculări asigura o serie de servicii de asistenta juridica pentru conducatorii de autoturisme. Procedurile de omologare si inmatriculari auto respecta cateva norme și standarde birocratice, iar asta inseamna colectare documente și acte, platire taxe, drumuri si programari. Suntem aici sa fim de ajutor la nivel administrativ, sa simplificam lucrurile.

vezi preturi

Inmatriculari auto noi

Primul pas în cariera unui șofer este achiziționarea unui autovehicul personal. Consecutiv, următorul pas este înmatricularea automobilului la Serviciul de Înmatriculări. Te putem ajuta să obții numerele în cel mai scurt timp.

mai mult

INMATRICULARI AUTO SH – Achiziționate din piețele internaționale

Ai găsit o mașină de excepție second hand pe piața internațională și vrei să o înmatriculezi în România. Uneori poate fi mai simplu să apelezi la un serviciu specializat de înmatriculări auto cu experiență în astfel de cazuri, te putem ajuta să obții numerele în cel mai bun timp.

mai mult

ÎNMATRICULĂRI AUTO SH - Achiziționate din România

Oferta de mașini second hand din România este bine reprezentată cu modele performante la prețuri accesibile. Serviciile noastre de înmatriculare sunt gândite să simplifice procedurile pentru tine astfel încât să obții plăcuțele de înmatriculare într-o manieră convenabilă, cu minim de efort.

mai mult

Numere provizorii

Autorizația de circulație provizorie – celebrele numere roșii – este valabilă 30 de zile și se obține cu lejeritate cu ajutorul echipei noastre. Preluăm documentele necesare, plătim taxele în numele tău, le depunem și revenim cu documentele rezolvate în cel mai scurt timp.

mai mult

Omologari individuale

Omologarea individuală este o condiţie legală pentru înmatricularea vehiculelor şi reprezintă procedura prin care D.O.I.I.T. atestă faptul că un anumit vehicul îndeplineşte individual condiţiile constructive şi de stare tehnică prevăzute în reglementările aplicabile.

mai mult

Scoatere din evidenta (vanzare auto)

In cazul instrainarii/schimbarii proprietarului unui autovehicul, fostul proprietar (vanzatorul) va trebui sa obtina de la organul fiscal si sa dea cumparatorului fisa de inmatriculare vizata pentru instrainare si Certificatul fiscal prin care se atesta faptul ca are achitat impozitul aferent, pana la data de intai a lunii urmatoare celei in care s-a realizat instrainarea.

mai mult

Servicii Adiacente

Sunt serviciile mai rar intalnite, dar tot mai des solicitate, pe care vi le putem oferi pentru a simplifica obținerea unor documente duplicat ale certificatului de înmatriculare, duplicat de plăcuță, duplicat Cartea de Identitate a Vehicului (CIV) la RAR sau Radierea din circulație.

mai mult

Serviciu declarare leasing

În vederea declarării unui autovehicul achiziționat în sistem leasing financiar la Direcția de Impozite și Taxe Locale teritorială, serviciul nostru de asistență preia toate responsabilitățile – ordonarea documentelor, prezentare la autorități, achitarea taxelor, predarea documentației finale.

mai mult

INTOCMIRE CONTRACT VANZARE CUMPARARE/ PREGATIRE DOCUMENTE

Te ajutam in pregătirea documentelor pentru contractul de vanzare-cumpare al unui autovehicul, astfel incat sa obtii actele necesare fara prea mult efort, in cel mai scurt timp.

mai mult

Traduceri documente

Oferim servicii de traduceri pentru acte și documente oficiale, colaborăm cu birouri de notariat și putem asigura legalizarea traducerilor efectuate de traducători autorizați.

Mutarea rolului fiscal

În cazul schimbării domiciliului fiscal, este necesară și schimbarea cărții de identitate și a certificatului de înmatriculare auto în termen de 30 zile.

Ofertă RCA

Cel mai mic preț pentru asigurarea RCA. Aceasta oferă protejare pentru pagube materiale, acoperă prejudicii datorită cheltuielilor de judecată și alte daune